Ismét a média irányítja a pesti gasztronómiai kínálatot, a Playeren a múltkor megjelent egy nagyszerű összefoglaló cikk a magyar kézműves sört kínáló mulatókról, melyben a szerző elégikus hangnemben említette a néhai Keserű Mézes szendvicset a Wesselényi utcai éjszakából. Aztán hívott a Tüzes Vasaló, hogy annyira meghatódott, hogy ismét készítene efféle szendvicset, és megtenném-e hogy ugyanitt meghirdetem a múltkori közös akciónkat. Megtenném. Alant az akció részletei. (Újraközölt cikk következik)
A Wesselényi utcai Tüzes Vasaló pár hete kapott rá a kézműves sörre, konkrétan a Keserű Mézre, és mivel egy éjjel-nappali szendvicsezőről van, felbátorítottam a szakácsot, hogy az ételkínálatot is hangolja rá valamiképp az ízes sörökre, majd némi kísérletezés után eljutott egy olyan szendvicsig, ami új irányból talál harmóniát a Keserű Méz ízeihez.
Az új irány pedig elég egyértelmű, eddig a sok mustár, csülök és körte mellett mégsem került elő: kéksajt! A Tüzes Vasaló Keserű Mézhez készült vasalt szendvicse a következőképp fest: a kéksajttal megkent bagettet Keserű Méz redukcióban párolt almával betakarják, erre enyhén csípős szóssszal megkent serrano sonkát tesznek, majd szokás szerint összevasalják.
Aki meg akarja kóstolni a szendvicset az mondja be mellé a „Folyékony Kenyér” jelszót, és kap egy pohár Keserű Mézet kísérőnek. Az akció mától, május 16-tól egy hónapig, június 16-ig tart.