Eljött az idő, hogy bemutassuk nektek legújabb őrültségünket a Campanie Cervisiát. Ahogy a neve is elárulja ez egy pezsgősör.
Duplán erjesztettük, első körben egy nagyon fűszeres észteres apátsági sört főztünk 10%-os alkoholra, majd főztünk hozzá még egy adag sörlevet amire átfejtettük és hozzáadtuk a Champagne élesztőt. Az erjedés hamar beindult, majd meghűtöttük, hogy lassan menjen végbe, hogy minél tisztább egyensúlyosabb sör legyen. A végeredmény nem a komlóról szól, kivételesen. Inkább a sör sokszínűségéről. Egyszerre gyümölcsös fűszeres, közben meg fehérborosan száraz, pezsgős.
A sör és a pezsgő fogalma most ebben a palackban egy kis időre találkoznak.
Egy félbarna erősen gyümölcsös belga sör, és a francia champagne borvidék nemes élesztőjéének elegye ez a sörpezsgő.
Egyedi duplán erjesztett sörkülönlegesség ez, melyben a gyümölcsök sokszínűsége és az alkoholos kontraszt találkozik.
Ünnepi hangulatokra készítettem, nektek, sörkedvelő barátaimnak.
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.